Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020


20. Nataly mentality

Αν καποιος αποφάσιζε για κάποιο λόγο να σταματήσει το σπορ των call girl και ζητούσε τη γνώμη μου για το ποια κοπέλα να επιλέξει για τελευταία φορά, θα του πρότεινα ανεπιφύλακτα με το χερι στην καρδιά τη Nataly.
Όχι μόνο για την εμφάνιση που βλέπετε στις φωτογραφίες, όχι μόνο για τις υπηρεσίες που τόσοι και τόσοι εχουν εκθειάσει με διθυραμβικές κριτικές αλλα και γιατί είναι ένα υπέροχο φωτεινό κορίτσι.

Η συνάντηση εξελίχθηκε σαν βγαλμένη απο ταινία απο το πρώτο έως το τελευταίο κυριολεκτικά λεπτό. Ο πάγος δεν έσπασε γιατι δεν υπήρξε πότε μεταξύ μας. Προσφέρει εμπειρία παλλακίδας. Είναι εκεί για να σε ευχαριστήσει με καθε τροπο. Η πίπα της είναι η καλύτερη που έχω απολαύσει. Βαθιά, με γλώσσα, ρουφήγματα με πιέσεις σωστές, τον παίρνει όλο μέχρι το λαρύγγι. Δυο τρεις φορές έβαλε μέσα και τα αρχιδια! Ταυτόχρονα σαλιώνει τις ρογες σου και τις παίζει ηδονικά. Η εναλλαγή πίπας ισπανικού που κάνει σε παει σε άλλη διάσταση. Μετα απο τέτοια πίπα είναι επακόλουθο φυσικό να τελειώσεις στο στόμα της. Μια εμπειρία που εύχομαι να ζησει καθε άντρας.

Στο σεξ τα δίνει όλα. Συμμετέχει πλήρως. Μαζι μου τελείωσε τουλάχιστον μια φορά. Αλλάξαμε πολλες στασεις με ευκολία. Παίρνει πρωτοβουλίες αλλα σε ακολουθεί και στο δικό σου ρυθμό. Μακαρι όλα τα call girls να είχαν τη νοοτροπία της. Nataly mentality.

29-01-2020  από  Lover18  bourdela

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου