Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020


30. Ναι μεν αλλά και επειδή και λόγω του ότι

Την Nataly την είχα βάλει στο μάτι τελευταία. Γενικά εμπιστεύομαι πολύ το Συγκεκριμένο πρακτορείο και τις κριτικές σας παιδιά. Οπότε χτες κάλεσα την κοπέλα. Έρχεται λοιπόν χαμογελαστή: πρόσωπο πολύ όμορφο πραγματικά και με τακούνια η κοπέλα μου έριχνε ύψος. Χωρίς τακούνι την έκανα 1.70-1.72.

Κάνει μπανιο άσχετα μέσα με ολόσωμο μαύρο εσώρουχο με τρύπα στα γεννητικά όργανα και κάλτσες ψηλές μαύρες. Πολύ σεξι. Εδώ έρχεται το πρώτο αρνητικό όμως. Η Ναταλί έχει κάποια έξτρα κιλά. Υποκειμενικά με χάλασαν πολύ. Αλλά παιδιά δεν είναι χοντρή ούτε γεματούλα. Κανονική είναι αλλά για μένα είναι αντιαισθητικό το σώμα της στη μέση και στην κοιλιά.

Αγκαλιαζόσαστε ξεκινάει τα φιλιά στο στόμα χωρίς τσιγκουνιές και να το δεύτερο ξενέρωμα: το στόμα της είχε γεύση τσιγάρου, οδοντόκρεμας και στοματικού διαλύματος ταυτόχρονα. Την φιλάω στο στήθος και μυριζε και το σώμα της τσιγάρο. Ενώ μόλις είχε κάνει μπανιο και ήταν καθαρή. Ποσο καπνίζει πια;

Και πάλι κάποιος άλλος μπορεί να μην το θεωρήσει σοβαρό αυτό αλλά για μένα που δεν καπνίζω ήταν μεγάλο μείον. Εδώ τελειώνουν τα αρνητικά. Αλλά για μένα ήταν αρκετά για να μην θέλω δεύτερη φορά. Κατά τα άλλα η κοπέλα άψογη. Ορεξάτη, φοβερή πίπα, καλά στησίματα, δυνατή συμμετοχή, πολύ εξυπηρετική να με ικανοποιήσει, την έχυσα στο στόμα και το ήθελε, μετά μου έκανε ένα πολύ ωραίο μασάζ και στο σοσιαλ επίσης ήταν πολύ καλή, είχαμε μια όμορφη συζήτηση και μιλάει σχετικά καλά ελληνικά.

Αλλά το τσιγάρο μεγάλο μείον, για μένα όπως και ο σωματοτυπος της. Δε λέω ότι έκλαψα τα λεφτά μου. Επίσης το πρακτορείο όπως πάντα πολύ ευγενικό και πολύ εξυπηρετικό στο τηλέφωνο. Απλά ήταν σαν ένα ραντεβού από tinder / Facebook που έρχεται η κοπέλα τα έχετε πει ωραία γουστάρεις τρελά και μόλις κάνετε σεξ βλέπεις τις ατέλειες του κορμιού της και σου έρχεται και η γεύση του τσιγάρου που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Ε θα της ρίξεις έναν πουτσο αφού είναι τόσο θετική, θα περάσεις καλά, δε θα το μετανιώσεις, αλλά δε θα το επαναλάβεις ούτε δωρεάν.

Αυτά από μένα, παιδιά. Και τώρα ήρθε η ώρα να βρούμε και μια Βαλεντίνα για την Παρασκευή!

11-02-2020  από  IvanTheGreat  bourdela

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου