Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020


5. Φλύαρη και χαζοχαρούμενη

Πρόσφατη συνάντηση με την Iana,ημερομηνία ενδεικτική.
Την είχα ξανασυναντήσει πέρσι,έμεινα αρκετά ευχαριστημένος και την ξαναπήρα φέτος καθώς θεώρησα ότι έχει περιθώρια βελτίωσης.Δυστυχώς διαψεύστηκα.
Συμπαθητικό στρογγυλό πρόσωπο,με κοντά πλέον μαλλιά και αδυνατισμένη σε σχέση με πέρσι.Λίγο πεσμένο στήθος,χαλάρωση στη κοιλιά αλλά ωραίο καλοσχηματισμένο κωλαράκι.
Πίπα μέτρια με χέρι χωρίς γλύψιμο στις μπάλλες όπου παρά τις υποδείξεις μου,είπε ότι μόνο με αυτό το τρόπο μπορεί να κάνει πίπα.
Το χειρότερο ήταν ότι φλυαρούσε ασύστολα και στο ενδιάμεσο των 2 γύρων και κατά τη διάρκεια του σεξ και κάποιες φορές και στο στοματικό.Της είπα ευγενικά ότι μιλάει πολύ και παρά το ότι συμφώνησε συνέχισε ακάθεκτη.
Είχε βέβαια πολύ καλά στησίματα σε όλες τις στάσεις.Το αποκορύφωμα ήταν ότι μας κοίταζε στους καθρέφτες την ώρα της πράξης,γέλαγε και έλεγε "σε βλέπω,σε βλέπω". Δεν έβγαζε ούτε κιχ,μόνο γέλιο.Δεύτερο γύρο έκανα με τα χίλια ζόρια.
Δε θα τη ξαναπάρω.Κρίμα γιατί νομίζω ότι είναι καλός χαρακτήρας αλλά ίσως και να τη πέτυχα σε περίεργη φάση της ζωής της.Να προσθέσω ότι έχει μάθει πολύ καλά ελληνικά και η επικοινωνία είναι πανεύκολη.Μήπως μιλάει πολύ για να κάνει πρακτική στην ελληνική γλώσσα;

04-02-2020  από  Teacher of the night 74  bourdela

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου