Τρίτη 3 Μαρτίου 2020


8. Κλασσική στο ροστερ

Περί Μπιάνκας ο λόγος λοιπόν, που μετά απο τοσες κριτικές την είχα βάλει τους 2 τελευταίους μήνες στόχαστρ.Με τις Μολδαβές εξάλλου οι εμπειρίες μου είναι απο μέτριες έως καλές.Υπάρχου  και περιπτώσεις που είναι και πάρα πολύ καλές.Απο εμφάνιση είναι σεξυ και το σώμα της νορμάλ σωματότυπου.Ας μπω όμως στα βασικά.
Στο τσιμπούκι το έχει και μάλιστα το έχει με το παραπάνω.Δεν αφήνει τίποτα να πάει χαμένο και όσοι το πιάσανε το έπιασαν.
Είναι υποδειγματική, βαθιά μέχρι τη ρίζα από τις λίγες φορές που ένοιωθα κάπου εκεί στο βάθος το λαρύγγι να ανοίγει, αρκεί να πω ότι με έφτιαξε τόσο πολύ που μετά βίας άντεξα 15 με 17 λεπτά. Με τέλειωσε δε κρατώντας τον όλο μέσα και 'καταβροχθίζοντας' και τις μπάλλες!Για το 'greek style' (a-level) θα συμφωνήσω και με τους συναγωνιστές.Αξίζει να την πάρει κάποιος απο τον κώλο γιατί είναι στενή και 'κλειδώνει' τον πούτσο σε όλα τα σημεία για να της τον μαρσάρεις.Πολύ δυνατή και στο πρωκτικό που τα έχει σε άριστη τιμή το εξτραδάκι αυτό.Εχει καλο σέρβις γιαυτο λογικά έχει και σταθερη πελατεία.Τα εξτρα που κάνει εφόσον συμφωνήσεις μαζί της είναι σε πολύ καλές τιμές και δεν είναι αγιογδύτισα.


03-03-2020  από  leonardo di cavlio  ierodoules


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου