Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020


4. χαζοκαυλίτσα

Τελευταία συνάντηση για το 19 με την ιανα σε ξενοδοχείο της επιλογής μου έπειτα από εύκολη συννενόηση με την τηλεφωνήτρια του γραφείου. Η κοπέλα έφτασε στην ώρα της και όταν άνοιξα την πόρτα αντίκρισα μια κοπέλα γύρω στα 26,εμφάνιση ότι περίπου βλέπετε με μόνη διαφορά ότι έχει πιο κοντά μαλλιά. Έσκασε ντυμένη κάσουαλ πράγμα το οποίο δεν με χάλασε καθόλου, η διάθεση της ήταν θετική και φιλική αλλά έλεγε χαζομάρες κατά της διάρκεια όλης της συνεύρεσης σε στυλ ποπο πόσο μεγάλη την έχεις κτλ επανελλειμένες φορές. Επίσης μιλάει άπταιστα ελληνικά με σπαστή προφορά
Στο κρεβάτι το προσπαθεί φιλάει με γλώσσα αλλά μέχρι ενός σημείου, πίπα αρκετά καλή με πολλά ντιπ και σάλιωμα. Στο σεξ στήνεται καλά δοκιμάσαμε αρκετές στάσεις όπου σε καμία δεν έφερε αντίρηση παρόλο τους γρήγορους ρυθμούς και τα κωλοσκάμπιλα. Συνολικά τελείωσα 1 φορά ενώ ήταν αυτή στα 4.
Συνοψίζοντας μπορώ να πω ότι το προσπάθησε αρκετά είχε αρκετά καλή συμμετοχή χωρίς να πιάσει το άριστα αλλά πρέπει να κόψει τις υπερβολές σε αυτά που λέει για να φιάξει τον πελάτη.

02-01-2020  από  mihla  bourdela

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου