Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019


15. Καθαρόαιμο

Nα ξεκινήσουμε απο την αρχή ότι αυτές που αξίζουν τα λεφτά σου στα γραφεία και δεν θα τα κλάψεις,βγαίνουν στο μέτρημα των δύο χεριών.Η Ναταλυ έχει ένα εξαιρετικά όμορφο κορίτσι, με ωραίο μεηκαπ προσεγμένο και με διακριτικό άρωμο. Πρόσωπο με οειδές, υπέροχα μάτια και γενικότερα ερωτικό look.Ξεκινάμω με την εξωτερική μεφάνιση με ψηλά πόδια, καλλίγραμμα και πολυ σφικτά.
Αυτα ειναι σαφως το σκαρί της που λέμε. Στο στήθος φυσικό 2ιμισαράκι ωραίο και στητό με τσίτα ρώγες...
Η συνεύρεση έγινε σε πολυ αισθησιακό κλίμα με όλων των style kisses, χαδια και ομιλιες πολυ ψιθυριστα. Πίπα νευρική και gag throat. Στην συνέχεια με ρώτησε πως θέλω ? και ξεκίνησε ένα αργό cow girl το οποίο στην συνέχεια το πήγαμε πιο έντονα για να με τελειωσει το οποίο θα μπορουσε να ειχε γινει πριν το αρχιδογλύψιμο αν δεν κρατιομουν. Πολύ δυνατές κινήσεις κινήσεις της λεκάνης εκ μέρους της και βαθύ καθισμα να ανοίγει το αιδοίο της σε πλήρη άνεση. Τα πόδια και μπούτια αυτου του ρουμάνικου θηρίου ειναι εκπληκτικα.
Αυτό το διαπίστωσα τόσο στην μοναστηριακή εγώ απο πάνω και να την σμπώχνω όσο και στο πλαι, αλλά και στο doggy στις οποίες γαμηθήκαμε.Δεν είναι απο αυτές που ούτε μασάει ούτε κωλώνει κύριοι και στο δείχνει.
Στο 50ο λεπτό εβγαλα το προφυλακτικό και με τελείωσε σε blow job - cim.!!!

24-12-2019  από  leonardo di cavlio  ierodoules

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου